Kertépítés, tervezés, kivitelezés Budapesten
1213 Budapest, Lankás utca 1/B
Hétfő-Szombat: 07:00 - 18:00

Kik vagyunk?

Üdvözöllek! Szabó L. Zsolt okleveles kertészmérnök vagyok, a Q-Gardens Kft. tulajdonosa. A természet, a növények szeretete gyermekkorom óta elkísér, viszonylag nagy kerttel rendelkező családi házban nőttem fel, és a Zalai nagyszüleimtől is a természet szeretetét, a növények iránti megbecsülést és csodálatot tanulhattam.

Középiskolai, majd külkereskedelmi tanulmányaim befejezése után kereskedelmi területen helyezkedtem el, annak ellenére, hogy ezen a területen is kiemelkedő sikereket értem el, mellette továbbra is a kertek és a természet szépsége mindig elvarázsolt, így nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a kerttervezés, kertépítés alkotó örömével érzem kiteljesedettnek magam, s ezzel más tevékenység nem vetekedhet. Az egyre több felkérésnek és elismerésnek köszönhetően az elméleti és gyakorlati tudás további ismeretének elsajátítása érdekben a Corvinus Egyetem Kertészmérnöki karára felvételiztem, és mellette elindítottam vállalkozásomat.

Célunk, hogy az ügyfeleink részére olyan kertet tudjunk alkotni mely minden évszakban gyönyörű látványt nyújt, remek hely a kikapcsolódásra, feltöltődésre.
Ügyfeleink pozitív visszajelzéseikből, a folyamatos ajánlásokból, és visszacsatolásokból tudjuk, hogy mindezek megvalósításában jó úton haladunk.

Írj nekem!

+ Megtervezett kert
% Elégedett Ügyfél
m2 Gyeptelepítés
+ Munkatárs