Kertépítés, tervezés, kivitelezés Budapesten
1213 Budapest, Lankás utca 1/B
Hétfő-Szombat: 07:00 - 18:00

KELTSE ÉLETRE KERTJÉT!

A nappali képpel ellentétben az éjszakai világítással teljesen más perspektívát tud nyújtani a kertünk. Jól megtervezett effektekkel kiemelhetünk, ezáltal romantikusabbá, hangulatosabbá tudjuk varázsolni .Az általunk megtervezett világítástechnikával kertjét idillikus fények fogják uralni, mellyel a szabadtéri összejövetelek, esti grill partik, vacsorák alkalmával az Ön kertje felejthetetlenné válik.

A világítások lehetnek szórt vagy pontszerűek.Megvilágíthatjuk az utakat, járdákat, lépcsőket, fákat, ágyásokat, kerti tavat és vízesést, valamint a medencéket az esti fürdőzésekhez. Manapság egyre jobban előtérbe kerülő Led-es világításokkal már környezettudatos és energiatakarékos üzemeltetést érhetünk el.

Kertünk világítását már kertépítésnél érdemes megtervezni és kivitelezni, mivel az áramellátást a föld alatt szükséges elvezetni. Amennyiben ez elmarada tervezésnél a későbbiekben csak komoly munkával és felfordulással pótolható, nem is beszélve a többletköltségekről.

Kerti világítástechnika Kerti világítástechnika Kerti világítástechnika kerti vilagitas

Kerti világítástechnika Kerti világítástechnika Kerti világítástechnika sziklakert vilagitas

img_divider Kerti világítástechnika Kerti világítástechnika img divider

Miér jó választás a Q-garden?

Fő célkitűzésünk, hogy megrendelőinknek elérhető áron, a legjobban használható és élhető kertet építsünk. Rövid határidővel vállaljuk magánkertek, ipari parkok, közterületek építését, hosszú távú fenntartását, tervezéstől a kivitelezésig.

  Garancia a legkisebb munkára is
  Tapasztalat és Keativitás
 Minőségi anyagok, eszközök
  Gyors, tiszta, tökéletes munka
  Profi és jól képzett csapat

Kerti Világítástechnika