X

Növényvédelem

Cégünk megalakulása óta foglalkozik növényvédelemmel, tápanyag utánpótlással, gyomirtással.

Elsősorban komplex és specifikus  kémiai védekezést alkalmazunk a hatékony eljárás érdekében, illetve a fertőzés mértékének függvényében, de amennyiben lehetséges előtérbe helyezzük a biológiai védekezést is. Fontos azonban megemlíteni, hogy a kezelések preventív történjenek mivel a kialakult kár és kórképeket illetve minőségromlásokon a kezelések nem tudnak segíteni. Abban az esetben, ha már kialakult a kár vagy kór kép vagy esetleg mindkettő a további fertőzés elkerülése érdekében minél hamarabb célszerű elvégezni a kezeléseket.

Mivel kertünkben több féle növény található (dísznövények, gyümölcsfák, haszonnövény, fűszernövény stb..) ezért egyvegetációs időszakban több permetezés is szükséges. Ezekről minden esetben személyes felmérés során adunk tájékoztatást illetve tanácsadást.

A kezelések az aktuális kertevők és kórozók megjelenése előtt megfelelő vegyszerrel történnek. Ezek hatékonyságát az általunk elkészített receptúra alapján kiegészítjük antioxidánsokkal, valamint mikro és makro elemekkel, hogy a növény stresztűrő képességét növeljük.

Gyomirtás

Totális illetve specifikus gyomirtást is végzünk. Speciális vegyszereinkkel vállaljuk akár a kétszikű gyomok eltávolítását gyepfelületek illetve ágyásokból, vagy akár egyes tarack fajták eltávolítását a gyepfelületekből.

 Ne feledje, a kémiai védekezés a legtöbb esetben engedélyhez kötött tevékenység ezért az Ön és környezete megóvása érdekében szakemberrel végeztesse azt.

Szolgáltatások

  Gyomírtás
  Talajfertőtlenítés
  Metszés
  Lemosó permetezés

Teljes kertépítés és kivitelezés Budapest és vonzáskörzetében korrekt árakat biztosítva megrendelőinknek.
A tökéletes kert megépítéséhez elengedhetetlen a profi tervezés. Kérje ingyenes ajánlatunkat most!
Évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink szakszerűen kivitelezik a megálmodott kertet.