Kertépítés, tervezés, kivitelezés Budapesten
1213 Budapest, Lankás utca 1/B
Hétfő-Szombat: 07:00 - 18:00

Ipari parkok zöldterületeinek kialakítása

Napjainkban az ipari parkok arculatához nagyban hozzájárul a külső területek parkosítása és a belső terek növényekkel való dekorálása. Egyrészt előírás, hogy az újonnan beépített területek zöldterülete kialakításra kerüljön. másrészt fontos az is, hogy a leendő és meglévő ügyfelekben nagyon jó benyomást tudjunk kelteni, ha megérkezik hozzánk. Egyre több ember figyel oda a környezettudatosabb életmódra, ezáltal fontossá válik a külsőség is. Már a kivitelezés megkezdésénél érdemes bevonni a kertépítő céget, hogy a későbbiekben ne terheljük magunkat többlet költségekbe, mint például az öntözőrendszer gerincvezetékének a lefektetéséhez ne kelljen a már elkészült utat, járófelületet megbontani.

Kültéri Kaspók automata öntözése
Mivel a kültéri kapók, virágládák rendszerint szilárdburkolaton helyezkednek el, így ezek öntözése a legtöbb esetben egy külön alkalmazott feladata. Amit munkájából adódóan vagy van ideje öntözni, vagy nincs. Sajnos a legtöbb esetben az utóbbi szokott előfordulni. Ezért érdemes ezeknek az öntözését is az automata öntözőrendszerre bízni. Utólagos kiépítése a legtöbb esetben már csak bontással oldható meg.

Parlagfű mentesítés
Ipari parkoknál gyakran előfordul, hogy a jövőbeni tervezet bővítés miatt, nem kerül teljes parkosításra az ingatlan. Ezeket a felületeket a parlagfű elszaporodása miatt szintén gondozni kell, ezek rendszeres kaszálása javasolt.
Rövid határidővel vállaljuk az ipari parkok zöldterületének teljes körű kivitelezését, és annak a fenntartását.

Szolgáltatások

  Szakszerű tervezés
  Parképítés
  Automata öntözőrendszertelepítés
  Parlagfűmentesítés
  Belső növénydekoráció tervezés, kivitelezés
  Sziklakertek építése, növények telepítése
  Füvesítés, gyepszőnyegterítés

Ipari parkok zöldterületéneklétesítése, kezelése, - HIÁNY!! Ipari parkok, irodaházak zöldterülteinek kialakítása ipari ter  letek kertek Ipari parkok zöldterületéneklétesítése, kezelése, - HIÁNY!! Ipari parkok, irodaházak zöldterülteinek kialakítása iparikert Ipari parkok zöldterületéneklétesítése, kezelése, - HIÁNY!! Ipari parkok, irodaházak zöldterülteinek kialakítása iparikert

img_divider Ipari parkok zöldterületéneklétesítése, kezelése, - HIÁNY!! Ipari parkok, irodaházak zöldterülteinek kialakítása img divider

Teljes kertépítés és kivitelezés Budapest és vonzáskörzetében korrekt árakat biztosítva megrendelőinknek.
A tökéletes kert megépítéséhez elengedhetetlen a profi tervezés. Kérje ingyenes ajánlatunkat most!
Évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink szakszerűen kivitelezik a megálmodott kertet.

Ipari parkok zöldterületeinek kialakítása