Kertépítés, tervezés, kivitelezés Budapesten
1213 Budapest, Lankás utca 1/B
Hétfő-Szombat: 07:00 - 18:00

Cégünk megalakulása óta foglalkozik növényvédelemmel, tápanyag utánpótlással, gyomirtással.

Elsősorban komplex és specifikus  kémiai védekezést alkalmazunk a hatékony eljárás érdekében, illetve a fertőzés mértékének függvényében, de amennyiben lehetséges előtérbe helyezzük a biológiai védekezést is. Fontos azonban megemlíteni, hogy a kezelések preventív történjenek mivel a kialakult kár és kórképeket illetve minőségromlásokon a kezelések nem tudnak segíteni. Abban az esetben, ha már kialakult a kár vagy kór kép vagy esetleg mindkettő a további fertőzés elkerülése érdekében minél hamarabb célszerű elvégezni a kezeléseket.

Mivel kertünkben több féle növény található (dísznövények, gyümölcsfák, haszonnövény, fűszernövény stb..) ezért egyvegetációs időszakban több permetezés is szükséges. Ezekről minden esetben személyes felmérés során adunk tájékoztatást illetve tanácsadást.

A kezelések az aktuális kertevők és kórozók megjelenése előtt megfelelő vegyszerrel történnek. Ezek hatékonyságát az általunk elkészített receptúra alapján kiegészítjük antioxidánsokkal, valamint mikro és makro elemekkel, hogy a növény stresztűrő képességét növeljük.

Gyomirtás

Totális illetve specifikus gyomirtást is végzünk. Speciális vegyszereinkkel vállaljuk akár a kétszikű gyomok eltávolítását gyepfelületek illetve ágyásokból, vagy akár egyes tarack fajták eltávolítását a gyepfelületekből.

 Ne feledje, a kémiai védekezés a legtöbb esetben engedélyhez kötött tevékenység ezért az Ön és környezete megóvása érdekében szakemberrel végeztesse azt.

Szolgáltatások

  Gyomírtás
  Talajfertőtlenítés
  Metszés
  Lemosó permetezés

Növényvédelem gyomirtas 1 Növényvédelem metszes Növényvédelem permetezes Növényvédelem novenyvedelem

img_divider  Növényvédelem img divider

Teljes kertépítés és kivitelezés Budapest és vonzáskörzetében korrekt árakat biztosítva megrendelőinknek.
A tökéletes kert megépítéséhez elengedhetetlen a profi tervezés. Kérje ingyenes ajánlatunkat most!
Évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink szakszerűen kivitelezik a megálmodott kertet.

Növényvédelem