Kertépítés, tervezés, kivitelezés Budapesten
1213 Budapest, Lankás utca 1/B
Hétfő-Szombat: 07:00 - 18:00

MIÉRT JÓ AZ AUTOMATA ÖNTÖZŐRENDSZER?
Egy jól megtervezett és kiépített automata öntözőrendszernek több előnye is van, és igaz elsőre sokaknak drágának tűnik, de mint ahogy a közmondás is tartja, az idő pénz. Szép és egészséges kertnek elengedhetetlen része a rendszeres napi öntözés, és ha szép zöld gyepfelületet is szeretnénk, abban az esetben napi 2x öntözés szükséges. Mindez a kert nagyságától függően min. 1-1,5 órát vesz el az amúgy is kevés szabadidőnkből. Mivel mi nem tudunk egyenletesen beöntözni a területet, így bizonyos helyekre több vagy kevesebb vizet juttatunk ki, a hosszú időre kint felejtett esőztetőket már meg se említem! Így nem csak a kertünkön, de a hónap végi borsós vízszámlánkon is megmutatkozik ennek a hiányossága.

AZ ÖNTÖZŐRENDSZER ÁRA
Hosszú távon az automata öntözőrendszerek precíz víztakarékos öntözésének köszönhetően hamar megtérül az ára és szabadidőnket egyéb más hasznos dolgokra fordíthatjuk. Természetesen az Öntözőrendszerek között is találunk drágább és megfizethetőbb változatokat. Mint ahogy egy autómárkánál, itt is számíthatunk a kiadott pénzünknek megfelelő minőségre. Mindegyik elvégzi a dolgát, de hosszú távon, fenntarthatóság és megbízhatóság szempontjából a drágábbak többet is bírnak. Ennek megfelelően a mi tapasztalatainknak és visszajelzéseknek köszönhetően kínálatunkban található öntözőrendszerek az ár-értékarányban a legjobbak, így mindenki megtalálja a számára a legmegfelelőbbet.

Az általunk kiépített öntözőrendszerekre teljes körű garanciát vállalunk!

Öntözőrendszer telepítés Öntözőrendszer telepítés   nt  z  rendszer Öntözőrendszer telepítés Öntözőrendszer telepítés   nt  z  rendszer

Öntözőrendszerek telepítése

  Teljes körű tervezés
  Kút és szivattyútechnika kiépítése
  Ciszternák telepítése

img_divider Öntözőrendszer telepítés Öntözőrendszer telepítés img divider

Nincs ideje a napi locsolásra? Válassza víztakarékos öntözőrendszerek telepítését.
A tökéletes kert megépítéséhez elengedhetetlen a profi tervezés. Kérje ingyenes ajánlatunkat most!
Évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink szakszerűen kivitelezik a megálmodott kertet.

Automata Öntözőrendszerek