Kertépítés, tervezés, kivitelezés Budapesten
1213 Budapest, Lankás utca 1/B
Hétfő-Szombat: 07:00 - 18:00

Térkövezés, térburkolatok

A térburkolatok használata megkönnyíti a közlekedést a kertben.Kiválasztásuknál, figyelembe kell venni a telek karakterét, a ház és a kert stílusát. Szilárd járófelületek kialakítására funkciójától függően használhatunk térkövet, terméskövet, téglát, fát vagy kőzúzalékok. Kerti Játszóterek burkolására gumi térburkolatot, hogy gyermekeinket ezzel is óvjuk az esetleges sérülésektől.

TÉRKÖVEZÉS, VIACOLOR LERAKÁS

Napjainkban az egyik legelterjedtebb és legesztétikusabb megoldás, a ház körüli utak és járdák térkővel (viakolor) történő burkolása. A betonnál és az aszfaltnál jóval esztétikusabb, és az esetleges átépítésnél, megbontásánál vagy abban az esetben, ha csak ki akarjuk cserélni, kisebb és egyszerűbb bontási munkával jár. Kereskedelmi forgalomban több gyártó terméke közül választhatunk, így biztos mindenki megtalálja a számára a legfelelőbbet. Különböző színekben, és méretekben kapható, lerakásánál is több féle variáció közül választhatunk.

Funkciótól függően figyelembe kell venni több szempontot is, milyen célt szolgál, mekkora terhelésnek lesz kitéve? Járófelületek kialakítására 4- 5- cm-es, gépjárművekhez 6- 8- cm-es, míg a nagyobb teherhordó felületek kialakítására már 8- 10- cm-es térkő vastagságot szükséges választanunk. Ennek megfelelően változik a rétegrend vastagsága is. Nem megfelelő rétegrend (felhasznált anyagok – sóder alkalmatlan), szegélykövek kihagyása, nem megfelelő vízelvezetés minőségbeli romlást, a térkő sűllyedését eredményezi.

GUMI TÉGLA LERAKÁS

Elsősorban kerteken belül a gyermekeknek kialakított játszófelület burkolására használjuk. Környezetbarát, újrahasznosított autógumi őrleményből készül, UV álló, kiváló minőségű és többféle méretben, színben kapható. Fontos megjegyeznünk, hogy ezekhez lezárásként szintén gumiőrleményből készült szegélyt használjunk! A lerakásánál a rétegrend a térkövezésével nagyban megegyezik.

További felhasználási terület: Medencék körül, játszótereken, közterületeken, sportpályákon.

WPC (WOOD PLASTIC COMPOSITE)

A hagyományos kültéri fa térburkolatok ideális helyettesítője.Azoknak ajánljuk elsősorban, akik könnyen kezelhető burkolatokat keresnek, kétség kívül a legjobb megoldás a WPC (fa-műanyag kompozit). Kivételes tartósság, és minimális ápolási igény jellemzi, így az általános takarításon kívül nem igényel semmilyen különlegesebb törődést. A WPC teraszburkolatok rendkívül rugalmasak, nem korhadnak és nem szálkásodnak, időjárás és UV állók, évek múlásával is megtartják a színüket.Ezáltal kültéri területek burkolására ideális megoldása lehet a kerti vagy tetőteraszoknak, kerti út vagy akár a stég burkolására. Tisztántartásához elegendő tavasszal, vagy ősszel lemosni magasnyomású mosóval.

A WPC-ből készült burkolatoknál a nemzetközileg elismert TimberTech és az UPM termékei közül biztosan megtalálja az Önnek által a legmegfelelőbbet!

 

Cégünk több gyártóval áll szerződésben, így nem csak a kivitelezésben, de a térkő és a térburkolatok kiválasztásában is segítséget tudunk nyújtani. Aktuális akciókról, árakról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Garantáljuk, hogy a legjobb árunkat adjuk!

Térburkolat Viacolor Térkövezés, térburkolatok Térkövezés, térburkolatok terburkolatok 05 Térkövezés, térburkolatok Térkövezés, térburkolatok terburkolatok 01 Térkövezés, térburkolatok Térkövezés, térburkolatok terburkolatok 02 Térkövezés, térburkolatok Térkövezés, térburkolatok terburkolatok 03 Térkövezés, térburkolatok Térkövezés, térburkolatok terburkolatok 04 Térkövezés, térburkolatok Térkövezés, térburkolatok wpc terburkolatok Térkövezés, térburkolatok Térkövezés, térburkolatok wpc terburkolatok 02

img_divider Térkövezés, térburkolatok Térkövezés, térburkolatok img divider

Teljes kertépítés és kivitelezés Budapest és vonzáskörzetében korrekt árakat biztosítva megrendelőinknek.
A tökéletes kert megépítéséhez elengedhetetlen a profi tervezés. Kérje ingyenes ajánlatunkat most!
Évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink szakszerűen kivitelezik a megálmodott kertet.

Térkövezés • Viacolor lerakás